Music for Science and Love – femte artisten

Den femte artisten att ansluta sig till välgörenhetsgalan kan vi idag glädjeligen presentera. Hon deltog i årets Melodifestival i Göteborg, med låten Elektrisk. Hon är en grym sångerska och även en otroligt duktig scenperson. Hon hör hemma på scen, en stjärna! Vi presenterar med glädje och välkomnar varmt Anniela till gänget!

Det kommer bli några duetter under galan, Anniela står för en av dem tillsammans med en av de andra artisterna… Vill ni veta med vem? Kom till galan och kolla!

”Anniela fick många att lyfta på ögonbrynen inför hennes strålande debutalbum som visade upp en mogen röst i ett helt ny förpackning. Hon fick omedelbart lovord i press och radio och uppträdde flitigt landet runt. Det internationella intresset fanns där från början, men har ökat nu när hon lanserar en ny singel som knyter ihop pop, r&b, electro och dance. My Confession är producerad av den internationellt välkände Hitmanic, Jon Bivona och Mark Mangold, och mixad i London av Jonas Westling som räknar Lady Gaga, Rihanna, Usher, Paul McCartney och Kelly Rowlands till sina klienter. Anniela är skivaktuell i Taiwan, Kina, Ryssland, Ukraina, Kanada, Grekland och Turkiet. Med Elektrisk gör Anniela sin melodifestivaldebut på svenska.” – Från Annielas hemsida
Annonser

Om Mikael Jansson

19 år, pluggar sista året på medieprogrammet i Stockholm, inriktning TV-produktion och hoppas i framtiden få möjlighet att jobba som konferencier, studioman, kameraman, bildproducent eller producent. Ja, möjligheterna och intressena är många. Lever med musiken nära intill och hänger var och varannan vecka på en konsert, eller så träffar jag vännerna. Vännerna som bor över hela Sverige, allt från Blekinge i söder till Hälsingland i norr.
Det här inlägget postades i Uncategorized. Bokmärk permalänken.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s