Music for Science and Love – Tredje artisten

Vi kan idag presentera våran tredje artist, och det är med stor glädje vi gör det! Hon slog igenom stort i Melodifestivalen 2011 i Linköping där hon tog sig in i Svenska Folkets hjärtan med låten Spring för livet och gick vidare till Andra Chansen. På lördag tävlar Sara Varga igen, och ställer sedan upp och uppträder på våran gala!

Sara Varga är en singer/songwriter, uppvuxen på söder i Stockholm, som har levt för och jobbat med musik hela sitt liv i olika former. Hon skrev sin första låt när hon var sju år och har alltid vetat vad hon drömt om och velat göra, på riktigt jobba med sin musik.

Det musikaliska uttrycket och känslan har alltid legat i fokus, texterna har varit lika viktiga som melodierna då de alla är skriva utifrån hennes egan erfarenheter och från hjärtat, syftet har varit att beröra, att utrycka de tankar och känslor alla människor delar men kanske inte alltid finner rätt ord till att beskriva.


Annonser

Om Mikael Jansson

19 år, pluggar sista året på medieprogrammet i Stockholm, inriktning TV-produktion och hoppas i framtiden få möjlighet att jobba som konferencier, studioman, kameraman, bildproducent eller producent. Ja, möjligheterna och intressena är många. Lever med musiken nära intill och hänger var och varannan vecka på en konsert, eller så träffar jag vännerna. Vännerna som bor över hela Sverige, allt från Blekinge i söder till Hälsingland i norr.
Det här inlägget postades i Uncategorized. Bokmärk permalänken.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s