Music for Science and Love – Andra artisten

Vi är otroligt glada och tacksamma att kunna presentera den andra artisten för Music for Science and Love. Han slog igenom i Melodifestivalen 2010 med låten Human Frontier och är just nu aktuell med den nya singeln Underground. Vi presenterar med glädje NEO!

”NEO är den nya kometen på planeten Pop. NEO vann den svenska publiken över natt med låten ”Human Frontier” i Melodifestivalen 2010. Efter Festivalen har NEO gjort över 50 gig och ett antal framträdanden i radio och TV. Albumet ”Human Frontier” gick direkt upp till Topp Tio på försäljningslistan. Hans nyskapande musik spänner över flera generationer av klassiska popmelodier.” – Utdrag från hans hemsida.

Annonser

Om Mikael Jansson

19 år, pluggar sista året på medieprogrammet i Stockholm, inriktning TV-produktion och hoppas i framtiden få möjlighet att jobba som konferencier, studioman, kameraman, bildproducent eller producent. Ja, möjligheterna och intressena är många. Lever med musiken nära intill och hänger var och varannan vecka på en konsert, eller så träffar jag vännerna. Vännerna som bor över hela Sverige, allt från Blekinge i söder till Hälsingland i norr.
Det här inlägget postades i Uncategorized. Bokmärk permalänken.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s