Music for Science and Love – En kväll för HIV-forskningen

Måndagen den 11 april 2011 kommer välgörenhetsgalan Music for Science and Love gå av stapeln i Dieselverkstaden i Sickla. En välgörenhetsgala för att upplysa om HIV och samla in pengar till HIV-forskningen.

Music for Science and Love började som en idé att göra någonting för välgörenhet och har nu resulterat i en stor välgörenhetsgala i Dieselverkstaden i Sickla. Det här är vårat slutprojekt för tredje året på gymnasiet, vårat projektarbete.

Syftet med galan är att upplysa om HIV, då vi anser det vara alldeles för tabubelagt och hög okunskap kring ämnet. Samtidigt vill vi göra en god gärning och samla in pengar till ett välgörande ändamål. Att det föll just på HIV-forskning var för oss ett ganska självklart val när vi kom på det.

Alla som deltar vid galans genomförande, så som artister, konferencier och personal ställer alla upp ideellt vilket vi är otroligt tacksamma för. Det visar på att viljan och hjälpsamheten finns hos människor, tillsammans kan vi göra skillnad!

Den 11 april äger galan rum på Stora Scen i Dieselverkstaden, Sickla. Biljetter säljs på Ticnet.se

Annonser

Om Mikael Jansson

19 år, pluggar sista året på medieprogrammet i Stockholm, inriktning TV-produktion och hoppas i framtiden få möjlighet att jobba som konferencier, studioman, kameraman, bildproducent eller producent. Ja, möjligheterna och intressena är många. Lever med musiken nära intill och hänger var och varannan vecka på en konsert, eller så träffar jag vännerna. Vännerna som bor över hela Sverige, allt från Blekinge i söder till Hälsingland i norr.
Det här inlägget postades i Uncategorized. Bokmärk permalänken.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s